Personvernregler

Ved å bruke Discover Car Hire tjenester, betro du Discover Car Hire Ltd. (heretter - Oppdag Bilutleie eller vi) med dine personlige opplysninger og gi oss rett til å behandle det i samsvar med vår personvernpolicy (heretter - Policy) og Bookingbetingelsene og betingelser (heretter - vilkår).

Hvis du ikke godtar vilkårene, denne policyen eller noen av dens bestemmelser, har du dessverre ikke muligheten til å bruke Discover Car Hire tjenester, da vi ikke kan gi deg tjenesten.

I denne policyen finner du all informasjon om hvilke personlige opplysninger vi samler inn og behandler, for hvilke formål vi bruker dem, hvor lenge vi lagrer dem og annen informasjon om behandlingen av dataene dine. Vennligst les retningslinjene nøye, og hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen i denne policyen.

Vi legger oppmerksomheten på at både policyen og vilkårene kan endres, suppleres eller fornyes, og at Discover Car Hire vil informere deg om dette ved hjelp av kontaktinformasjonen du har oppgitt.

Personlige data: Eventuell informasjon som kan brukes til å identifisere en person, samt informasjon om en person som allerede er identifisert.

1.Hvilke av dine personlige data ikke behandler vi og hvorfor?​

reserveringer

For å gi deg bilutleie, må vi sende dine personlige opplysninger (navn, etternavn, fødselsdato, telefonnummer, e-postadresse, bostedsland) og informasjon knyttet til reservasjonen til leieleverandøren slik at den kan tilby leieavtalen du har bedt om.

Vi vil bruke e-posten din til å sende deg en bekreftelse på bestillingen din i kupongformular.

Vi vil bruke telefonnummeret ditt og e-post for å avklare eventuelle problemer knyttet til bestillingen din, og kontakte deg på den måten du velger før du bestiller, hvis du har spørsmål om våre tjenester.

Vi bruker betalingsopplysningene dine for å gjøre følgende:

  • blokkere tilgjengelige midler (beløp for tjenesten og (hvis leietaker har valgt) for forskuddsbetaling og sikkerhetsgebyrbeskyttelse) til den spesifikke bestillingen er bekreftet
  • samle inn tilgjengelige midler (beløp for tjenesten og (hvis leietaker har valgt) for forskuddsbetaling og sikkerhetsgebyrbeskyttelse) etter at bestillingen er bekreftet
  • opprettholde/blokkere leieavtalen på vegne av bilutleier hvis det er inngått en avtale mellom leietaker og selskap
  • samle inn tilgjengelige midler i tilfelle prisøkninger (for eksempel når en høyere klasse bil tilbys) etter at bestillingen er bekreftet
  • dekke, på vegne av bilutleier, en mulig no-show avgift dersom leietaker ikke, etter vilkårene, kommer på tide for å hente bilen

Retslig grunnlag for behandling av data for reservasjoner: Behandling er nødvendig for kontrakten du er avtale med (avtalen om leie av leiebil), eller å treffe tiltak på forespørsel før du inngår kontrakten.

Databehandlingstid: hele perioden hvor du blir tilbudt tjenester og en lengre periode hvis dette er nødvendig for å beskytte våre interesser og rettigheter i forhold til krav mot oss.

Kommersiell kommunikasjon

Hvis, når du gjør en reservasjon, godtar du å motta nyheter fra Discover Bilutleie, vil vi behandle dine personlige data (navn, etternavn, e-postadresse, telefonnummer) for å gi deg slik informasjon i form du velger - via e-post eller SMS.

Det rettslige grunnlaget for databehandling er samtykke.

Databehandling perioden er hele perioden hvor ditt samtykke er i kraft.

Statistikk og markeds- og kundeatferd forskning

Vi gjør vårt ytterste for å jevnlig forbedre tjenestene vi tilbyr, og det er derfor vi bruker dine personlige data (navn, etternavn, fødselsdato, informasjon relatert til din bestilling, booking historie) for å samle inn statistikk og gjennomføre forskning om markedet og kundeatferd.

Det rettslige grunnlaget for databehandling er vår legitim interesse i å analysere data for å vurdere vår virksomhet og forbedre kvaliteten på de tjenestene vi leverer.

Databehandling periode: lenger enn 10 år.

Besøk til hjemmeside

Vår web-server gjenkjenner automatisk hvert nettsted besøkende basert på et domene eller e-postadresse. Vi holder e-postadressene til de som kontakter oss. Vi kan også lagre navn, adresse og telefonnummer hvis brukeren registrerer i vårt system. Vi lagrer ikke informasjon om kunder som bare vise vår side.

  1. Hvilke kilder bruker vi å samle inn dine personlige data?

Alle dine personlige data vi samler bare fra deg. Du gir oss data direkte, for eksempel når du har fullført de data som kreves for booking, og når du fyller ut andre kontaktskjemaer på nettsiden vår.

  1. I hvilke tilfeller og hvem vi avsløre dine personlige data?​

Vi overfører dine personlige opplysninger til leasingleverandøren slik at den kan gi dine forespurte leieavtaler.

Vi kan overføre dataene til data mottakere som hjelper oss med å gi deg tjenester. Slike personer kan være leverandører av databaseprogramvare, databaseadministrasjonstjenester, datasentervedlikehold og cloud computing-tjenesteleverandører, leverandører av direkte markedsføringstjenester eller markedsundersøkelser eller forretningstjenesteleverandører. I hvert tilfelle gir vi bare datakontrollere mengden data som er nødvendig for å utføre en bestemt oppgave eller gi bestemte tjenester. Våre datakontrollere kan kun behandle dine personlige data i henhold til våre instruksjoner og kan ikke bruke det til noe annet formål eller overføre det til andre uten vårt samtykke. I tillegg har de plikt til å sikre databeskyttelse i samsvar med kravene i gjeldende lover og forskrifter og skriftlig avtale med oss, noe som blant annet innebærer at permanent data slettes etter å ha oppfylt vår spesielle oppgave eller avslutte samarbeidet.

Data kan også sendes videre til kompetente myndigheter eller rettshåndhevende myndigheter, som politi eller tilsynsmyndigheter, men bare på grunn av deres forespørsler og kun om nødvendig i samsvar med gjeldende lover og forskrifter, i tilfellene og i henhold til prosedyren spesifisert ved lovgivende handlinger.

  1. I hvilke områder og jurisdiksjoner gjør vi behandler dine personopplysninger?

Vi bare behandle dine personopplysninger i EU. Vi kan overføre data til land ikke er i EU og EØS-området utelukkende for det formål å gjennomføre tiltak for å inngå en kontrakt med en leie tjenesteleverandør på forespørsel.

  1. Hvor sikre er dataene dine?

Vi respekterer ditt privatliv, derfor er sikkerheten til dine personlige data vår prioritet. Vi bruker hensiktsmessige organisatoriske og tekniske midler for å sikre kontinuerlig sikkerhet for dine personlige data og overholdelse av databehandlingen med kravene i våre databeskyttelseslover, samt våre interne regler, som inkluderer Discover Car Hire-foretak for å sikre konfidensialiteten til kundens personlige data og betalingskort informasjon slik at når disse overføres over internett, kan de ikke leses. Booking gjennom vår nettside er en helt sikker prosess. Vi bruker bransjestandard SSL (Secure Socket Layer) -teknologi, som krypterer alle dine personlige data.

Vi overholder kravene til personvernlovgivning, og i hvert tilfelle av databehandling, ta vare på å bare samle inn den informasjonen som er nødvendig for å oppnå målene som er angitt i denne politikken og vilkårene.

  1. Hvilke rettigheter har du i henhold til lover om personvern og hvordan kan du bruke dem?

databeskyttelseslover gi deg rettigheter som du fritt kan bruke ved å kontakte oss. Vi påtar oss å gi deg muligheten til å utøve dine rettigheter.

Rett til å få informasjon om hvorvidt vi behandler personopplysninger, og hvis vi gjør det, hvilke data.

Du har rett til å motta vår bekreftelse på hvorvidt vi behandler dine personlige data og har rett til å få tilgang til dine personlige data som vi behandler, informasjon om formålet med behandlingen av opplysningene, den kategorien av data som skal behandles, den kategorien av datamottakere, perioden for databehandling og datakilder utvinning. Det meste av denne informasjonen er gitt til deg i disse retningslinjene, og vi tror du vil finne det nyttig.

Rett til å kreve retting av personopplysninger

Hvis dataene dine har endret seg, eller du ser at vår informasjon om deg er unøyaktig eller feil, har du rett til å be om at denne informasjonen endres, avklares eller korrigeres.

Rett til å trekke tilbake samtykke

I alle tilfeller der vi behandler dine data på grunnlag av samtykke, har du rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst og behandling basert på samtykke vil bli avsluttet. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta kommersiell kommunikasjon. Tilbakekall dette samtykket vil ikke begrense din evne til å bruke Discover Bilutleie tjenester.

Hvis ditt samtykke utløper eller trekkes tilbake eller kansellert, vil vi slette data som er behandlet på grunnlag av samtykke, med mindre det er noe annet grunnlag for å behandle dem for å oppnå andre databehandlings mål skissert i disse retningslinjene.

I enhver situasjon, kan vi også lagre ditt samtykke og bevis på det for en lengre periode dersom dette er nødvendig for å beskytte våre rettigheter i forhold til krav eller krav som rettes mot oss.

Rett til å klage

Hvis du mener at vi behandler dataene dine i strid med lover og forskrifter om personvern, oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte. Vi tror at vi vil være i stand til å løse alle tvilene dine, tilfredsstille forespørsler og korrigere våre feil, hvis noen.

Hvis du ikke er fornøyd med de løsningene vi tilbyr eller føler at vi ikke har tatt de nødvendige skrittene, har du rett til å sende inn en klage til tilsynsinstitusjonen, som i Republikken Latvia er Nasjonal Datainspektorat(www.dvi.gov.lv).

Rett til å be om sletting av data (rett til å bli glemt)

Med eksisterende behandling av personopplysninger i samsvar med lovgivningen, hvis du for eksempel personopplysninger behandles ulovlig, er det rettslige grunnlaget for databehandling tapt, og du har rett til å be oss om å slette dine personlige data.

I det tilfelle at personopplysninger kan brukes til andre formål som er nevnt i denne policy, for eksempel, for å sikre bevis for eksistensen i tilfelle av et krav, kan vi beholde de relevante data for å sikre andre mål er oppnådd.

Rett til å kreve at databehandling begrenses

Med den respektive databehandling i samsvar med lovgivningen, hvis du for eksempel personopplysninger behandles ulovlig, bestrider du dataenes nøyaktighet, eller du protestere mot behandlingen av data på grunnlag av våre legitime interesser, har du rett til å begrense dataprosessering. Vær imidlertid oppmerksom på at på grunn av begrensning av databehandling og i løpet av en slik periode for begrensning, kan vi ikke være i stand til å gi deg Discover Bilutleie tjenester.

Rett til dataportabilitet

Du har rett til å be om portabilitet av data som du har sendt til oss i elektronisk form. Når vi mottar din forespørsel om data portabilitet, vil vi sikre dine rettigheter utøves ved å gi deg dataene i en mye brukt og datamaskinen lesbart format, eller vi vil sende den forespurte data elektronisk til mottakeren du ønsker å følge den informasjonen som er angitt i forespørselen.

  1. Hvordan kan du kontakte oss?​

Dette nettstedet er eier og daglig leder og personlige data manager er Discover Bilutleie Ltd (med registreringsnummer 40103690968), en spesialist i verdensomspennende leiebil distribusjon. Vår finansielle sentrum og markedsføring kontor ligger på jauna iela 35a, Jūrmala, Latvia. Takk for at du bestiller med oss!

For noen personlige databehandling problemer kan du kontakte oss på følgende måte:

Ved å skrive til e-postadressen: support@discovercarhire.com,

  1. Cookies

Vi bruker informasjonskapsler, som er små informasjonsfiler som sendes til datamaskinen eller annen enhet, for eksempel en mobiltelefon, når du besøker nettstedet vårt. De lagres i nettleseren din for å lagre data slik at vi kan gjenkjenne deg som en Discover Car Hire-kunde når du spesielt besøker nettstedet vårt. Ved å bruke informasjonskapsler kan vi også knytte din bookinghistorikk og andre data som vi behandler ved å surfe på internett. Informasjonen hentet gjennom informasjonskapsler gjør at du enkelt kan bla gjennom nettstedet og gjør det mulig å gi deg attraktive tilbud og lære mer om oppførselen til våre nettsider, analysere trender og forbedre både nettsiden og tjenesten som tilbys til deg, samt tjenestene levert av Discover Car Hire.

Vår nettside bruker også tredjeparts cookies. Disse brukes til å lage en nettlesingshistorikk for hver besøkende som viser annonser som er spesifikt målrettet mot deg, og gir den beste opplevelsen når du besøker nettstedet vårt. Hvis nettleseren din tillater tredjeparts informasjonskapsler, kan vår valgte partner sette sine informasjonskapsler i nettleseren din.

For mer om informasjonskapsler, bruk og valg av informasjon, se vår Cookie Policy.

Sist oppdatert: 21 mai 2018

Vi bruker cookies for å gi deg den beste og mest relevant erfaring og optimalisere vår hjemmeside funksjonalitet. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer