Fortrolighedspolitik

Ved at bruge Discover Car Hire tjenester, overdrager du Discover Car Hire Ltd. (herefter  –Discover Car Hire eller Vi) med dine personlige oplysninger og giver os ret til at behandle det i overensstemmelse med vores privatlivspolitik (herefter – Policy) og Booking Terms og betingelser (i det følgende – vilkår).

Hvis du ikke accepterer vilkårene, denne politik eller nogen af ​​dens bestemmelser, har du desværre ikke mulighed for at bruge Discover Car Hire tjenester, da vi ikke kan give dig tjenesten.

I denne politik finder du alle oplysninger om, hvilke af dine personlige data vi indsamler og behandler, til hvilke formål vi bruger dem, hvor længe vi gemmer dem og andre oplysninger om behandlingen af ​​dine data. Læs venligst politikken omhyggeligt, og hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i denne politik.

Vi gør opmærksom på, at både politikken og vilkårene kan ændres, suppleres eller fornyes, og at Discover Car Hire informerer dig om dette ved hjælp af de kontaktoplysninger, du har angivet.

Personlige data: Alle oplysninger, som kan bruges til at identificere en person, samt yderligere oplysninger om en person, der allerede er blevet identificeret.

1. Hvilke af dine personlige data behandler vi og hvorfor?​

Reservation

For at give dig med biludlejning, er vi nødt til at sende dine personlige data (navn, efternavn, fødselsdato, telefonnummer, e-mail adresse, land bopæl) og information i forbindelse med reservationen til leje tjenesteudbyder, så det kan levere de udlejning du har anmodet om.

Vi vil bruge din e-mail til at sende dig en bekræftelse på din bestilling i kupon formular.

Vi vil bruge dit telefonnummer og e-mail for at afklare eventuelle spørgsmål vedrørende din reservation, og til at kontakte dig på den måde, du vælger før booking, hvis du har spørgsmål om vores tjenester.

Vi vil bruge dine betalingsoplysninger for at gøre følgende:

  • blok disponible midler (beløb for service og (hvis leasingtager har valgt) for forudbetaling og sikkerhed gebyr beskyttelse), indtil den specifikke reservationen er blevet bekræftet
  • indsamle de disponible midler (beløb for service og (hvis leasingtager har valgt) for forudbetaling og sikkerhed gebyr beskyttelse), efter at reservationen er blevet bekræftet
  • tilbageholde/blokere leasingydelsen på vegne af biludlejning udbyder, hvis der er indgået en aftale mellem lejeren og virksomheden
  • indsamle disponible midler i tilfælde af prisstigninger (for eksempel, når en højere klasse bil tilbydes), efter at reservationen er blevet bekræftet
  • dække, på vegne af biludlejning udbyder, en mulig gebyr udeblivelse, hvis, i henhold til de vilkår, har lejeren ikke ankomme til tiden til afhente bilen

Retsgrundlaget for behandling af data til reservationer: behandlingen er nødvendig for kontrakten, som du er en kontraherende part (køretøj lejeaftale), eller til at træffe foranstaltninger på din anmodning forud for indgåelse af kontrakt.

Databehandling periode: hele periode, hvor du er forsynet ydelser og en længere periode, hvis dette er nødvendigt for at beskytte vores interesser og rettigheder i forhold til krav mod os.

Kommerciel kommunikation​

Hvis, når du foretager en reservation, accepterer du at modtage nyheder fra Discover Biludlejning, vil vi behandle dine personlige data (navn, efternavn, e-mail-adresse, telefonnummer) for at give dig med disse oplysninger i form, du vælger - via e-mail eller SMS.

Retsgrundlaget for databehandling er samtykke.

Den databehandling periode er hele periode, hvor din samtykke er i kraft.

Statistik og markeds- og kundeadfærd forskning​

Vi gør alt for at jævne forbedre de tjenester, vi tilbyder, hvilket er grunden til vi bruger dine personlige data (navn, efternavn, fødselsdato, oplysninger relateret til din booking, booking historie) at indsamle statistik og udføre forskning vedrørende markedet og kundernes adfærd.

Retsgrundlaget for databehandling er vores legitim interesse i at analysere data til at vurdere vores forretning og forbedre kvaliteten af de ydelser, vi leverer.

Databehandling periode: ikke længere end 10 år.

Besøg på hjemmesiden​

Vores webserver automatisk genkender hver website besøgende baseret på et domæne eller e-mail-adresse. Vi holder e-mail-adresser på dem, der kontakter os. Vi kan også gemme navn, adresse og telefonnummer, hvis brugeren registrerer i vores system. Vi gemmer ikke oplysninger om kunder, som kun se vores hjemmeside.

  1. Hvilke kilder bruger vi til at indsamle dine personlige data?​

Alle dine personlige data, vi indsamler kun fra dig. Du giver os data direkte, for eksempel, når du er færdig de nødvendige data til booking, og når du udfylder andre kontakt formularer på vores hjemmeside.

  1. I hvilke tilfælde og til hvem vi videregive dine personlige data?​

Vi overfører dine personlige data til udlejningsleverandøren, så den kan levere dine ønskede udlejningstjenester.

Vi kan overføre dine data til de data modtagere, der hjælper os med at yde tjenester. Sådanne personer kan være udbydere af databaseprogrammer, databasestyringstjenester, datacentervedligeholdelse og cloud computing-udbydere, direkte marketing-tjenesteudbydere eller markedsundersøgelser eller leverandører af forretningsinformationstjenester. I hvert tilfælde giver vi kun datakontrollere mængden af ​​data, der er nødvendige for at udføre en bestemt opgave eller levere bestemte tjenester. Vores dataansvarlige kan kun behandle dine personlige data i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke bruge det til andre formål eller overføre det til andre uden vores samtykke. Derudover har de pligt til at sikre beskyttelsen af ​​dine data i overensstemmelse med kravene i gældende love og bestemmelser og den skriftlige aftale med os, som bl.a. indeholder bestemmelser om permanent sletning af dine data efter opfyldelse af vores særlige opgave eller opsige vores samarbejde.

Data kan også videregives til kompetente myndigheder eller retshåndhævende myndigheder, som f.eks. Politimyndighederne eller tilsynsmyndighederne, men kun som svar på deres anmodninger og kun om nødvendigt i overensstemmelse med gældende lov og forskrifter i de tilfælde og efter den angivne procedure ved lovgivningsmæssige retsakter.

  1. I hvilke områder og jurisdiktioner gør vi behandler dine personlige data?

Vi behandler kun dine personoplysninger i Den Europæiske Union. Vi kan overføre dine data til lande, som ikke i Den Europæiske Union og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde udelukkende med det formål at gennemføre foranstaltninger for at indgå en kontrakt med en leje tjenesteudbyder på din anmodning.

  1. Hvor sikker er dine data?

Vi respekterer dit privatliv, derfor er sikkerheden af dine personlige data er vores højeste prioritet. Vi bruger passende organisatoriske og tekniske midler til at sikre den fortsatte sikkerhed af dine personlige data og overholdelse af databehandlingen med kravene i vores love om databeskyttelse samt vores interne regler, som omfatter Discover Biludlejning virksomheden at sikre fortroligheden af kunden personligt data og betalingskortoplysninger, så når disse sendes over internettet, de kan ikke læses. Booking via vores hjemmeside er en helt sikker proces. Vi bruger industri-standard SSL (Secure Socket Layer) teknologi, som krypterer alle dine personlige data.

Vi overholder kravene i personlige databeskyttelseslove og, i hvert enkelt tilfælde af databehandling, sørge for at kun indsamle de nødvendige oplysninger for at nå de mål, der er angivet i denne politik og vilkårene.

  1. Hvilke rettigheder har du i henhold til lovgivningen om databeskyttelse, og hvordan kan du bruge dem?​

databeskyttelseslove give dig rettigheder, som du frit kan bruge ved at kontakte os. Vi forpligter os til at give dig mulighed for at udøve dine rettigheder.

Retten til at få oplysninger om, hvorvidt vi behandler dine personlige data, hvis vi gør det, hvilke data.

Du har ret til at modtage vores bekræftelse om, hvorvidt vi behandler dine personoplysninger og har ret til at få adgang til personlige data, som vi behandler, oplysninger om formålet med behandlingen af oplysningerne, at den kategori af data skal behandles, den kategori af datamodtagelse, perioden for databehandling og kilder dataudtræk. De fleste af disse oplysninger gives til dig i denne politik, og vi tror, du vil finde det nyttigt.

Ret til at anmode om berigtigelse af personoplysninger

Hvis dine data er ændret, eller du kan se, at vores oplysninger om dig er ukorrekte eller forkert, har du ret til at anmode om disse oplysninger skal ændres, afklaret eller korrigeret.

Fortrydelsesret samtykke

I alle tilfælde, hvor vi behandler dine data på grundlag af dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid og behandlingen er baseret på dit samtykke vil blive opsagt. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til at modtage kommerciel kommunikation. Tilbagekaldelse dette samtykke vil ikke begrænse muligheden for at bruge Opdag Biludlejning tjenester.

Hvis dit samtykke udløber eller tilbagekaldes eller annulleres, vil vi slette data, der behandles på grundlag af dit samtykke, medmindre der er noget andet grundlag for at behandle dem for at opnå andre mål databehandling beskrevet i denne politik.

I enhver situation, kan vi også opbevare din samtykke og dokumentation af det for en længere periode, hvis det er nødvendigt for at beskytte vores rettigheder i forhold til krav eller krav mod os.

Ret til at indgive en klage

Hvis du mener, vi behandler dine data i strid med love og regler persondataloven, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte. Vi tror på, at vi vil være i stand til at løse alle dine tvivl, imødekomme ansøgninger, og rette vores fejl, hvis nogen.

Hvis du ikke er tilfreds med de løsninger, vi tilbyder, eller føler, at vi ikke har taget de nødvendige skridt, har du ret til at indgive en klage til den tilsynsførende institution, som i Republikken Letland er National Datatilsynet(www.dvi.gov.lv).

Ret til at anmode om sletning af data (ret til at blive glemt)

Med den eksisterende behandling af personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen, hvis for eksempel, er personoplysninger, der behandles ulovligt, er retsgrundlaget for databehandlingen tabt, og du har ret til at bede os om at slette dine personlige data.

I tilfælde af, at personoplysninger kan anvendes til andre formål, der er nævnt i denne politik, for eksempel med henblik på at sikre bevis for eksistens i tilfælde af et krav, kan vi beholde de relevante data for at sikre andre mål nås.

Ret til at anmode om, at databehandling begrænses

Med den respektive databehandling i overensstemmelse med lovgivningen, hvis for eksempel, er personoplysninger, der behandles ulovligt, du bestrider dataenes nøjagtighed, eller du indsigelse mod behandlingen af data på grundlag af vores legitime interesser, har du ret til at begrænse dine databehandling. Vær dog opmærksom på, at på grund af den begrænsning af databehandling og under en sådan periode med begrænsninger kan vi ikke være i stand til at give dig Discover Biludlejning tjenester.

Ret til dataoverførbarhed

Du har ret til at anmode om overførsel af data, som du har sendt til os i elektronisk form. Efter modtagelse af din anmodning om data portabilitet, vil vi sikre, at dine rettigheder udøves ved at give dig de data i en meget anvendt og computer læsbart format, eller vi vil sende de ønskede data elektronisk til modtageren efter eget valg, efter de i din anmodning

  1. Hvordan kan du kontakte os?

Denne hjemmeside ejer og manager og persondata manager er Oplev Biludlejning Ltd (med registreringsnummer 40103690968), en specialist i verdensomspændende biludlejningsfirma fordeling. Vores finansielle centrum og markedsføring kontor er placeret på Jaunā iela 35a, Jurmala, Letland. Tak for booking hos os!

For nogen personlige databehandling spørgsmål kan du kontakte os på følgende måde:

Ved at skrive til den e-mail-adresse: support@discovercarhire.com,

  1. cookies

Vi bruger cookies, som er små informationsfiler, der sendes til din computer eller anden enhed, såsom en mobiltelefon, når du besøger vores hjemmeside. De gemmes i din webbrowser for at gemme data, så vi kan genkende dig som en Discover Car Hire-kunde, når du især besøger vores hjemmeside. Ved at bruge cookies kan vi også linke din bookinghistorik og andre data, som vi behandler, ved at surfe på internettet. Oplysningerne via cookies giver dig mulighed for nemt at gennemse vores hjemmeside og giver os mulighed for at tilbyde dig attraktive tilbud og lære mere om vores webstedsbrugeres adfærd, analysere trends og forbedre både hjemmesiden og den service, der leveres til dig, samt de tjenester leveret af Discover Car Hire.

Vores hjemmeside bruger også tredjeparts cookies. Disse bruges til at oprette en browserhistorik for hver besøgende for at vise annoncer, der er specifikt målrettet mod dig og give den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis din browser tillader cookies fra tredjeparter, kan vores valgte partner sætte deres cookies i din browser.

For mere om cookies, deres brug og udvalgt, Se vores Cookie Policy.

Seneste opdatering: 21. maj 2018

Vi bruger cookies for at give dig den bedste og mest relevante erfaring og optimere vores hjemmeside funktionalitet. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere